Cotril
Cotril

Cotril is een toonaangevende high fashion Italiaans kappersmerk dat synoniem staat voor stijl, innovatie en kwaliteit.

Bij Cotril gelooft men dat het haar een expressie is van individualiteit en stijl. Ze bieden daarom een breed scala aan trendy kleuren en verzorgingsrituelen, zowel voor gebruik in de salons als thuis, zodat klanten altijd in de nieuwste mode kunnen schitteren met behoudt van hun eigen uniciteit.

Het merk wordt vaak gespot op rode lopers, catwalks en in de filmwereld, waar het de voorkeur geniet van stylisten en professionals.

De verschillende productlijnen zijn het resultaat van voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Men investeert niet allen in formules en verpakkingen, maar ook geavanceerde technologieën en knowhow om te garanderen dat de producten voldoen aan de hoge normen die onze klanten verdienen.

Bij Cotril besteed men alsook speciale aandacht aan haarstructuren en bieden ze op maat gemaakte verzorging om elk haartype te versterken en te verbeteren. 
Of het nu gaat om het verkennen van oneindige kleurmogelijkheden, het bieden van innovatieve behandelingen voor gezond en stralend haar of het stylen van creatieve en glamoureuze look, Cotril heeft voor elk wat wils. 

Nieuwste trends volgens Cotril

Bij de komende haarkleurtrends zal de nadruk liggen op de warme tinten, waarbij de focus ligt op het subtiel versterken van het haar met lichte accencten.

Vervagende effecten zullen populair zijn, zowel bij blondines als bij brunettes, eveneals bij koperkleurige tinten.

Natuurlijkheid, zachtheid en glans zijn de sleutelwoorden voor de looks van dit seizoen.

cotril-fleur-cotrilspa-
krizia 3
martina
We are - Cotril pancarte
martina
bOL9-IXA